Актор Станіслав Яневський з Болгарії, який прославився роллю чарівника і знаменитого гравця в квідич Віктора Крама в сазі про Гаррі Поттера, виявився великим фанатом президента Чечні Рамзана Кадирова.

Він обзавівся футболкою із зображенням глави республіки. Фотографію з новим предметом гардероба він розмістив в Instagram. Болгарський актор з гордістю позує в футболці з зображенням чеченським президентом.

Яневський відмінно знає, що на портреті зображений Кадиров. Про це свідчать теги, якими підписана фотографія. #strong #power #kadirov (сила, міць, Кадиров). У Яневського трохи більше семи тисяч передплатників в соцмережі.

Після зйомок в "Гаррі Поттера" він зіграв у фільмі жахів "Хостел 2" і в драмі "Опір". Але вершиною його акторської кар'єри так і залишилася стрічка про хлопчика-чарівника.

Нагадаємо, британський актор Деніел Редкліфф сказав, що може повернутися на великий екран в образі чарівника Гаррі Поттера, але якщо у фільму буде цікавий сценарій.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Підготував: Олександр Майер