Бойовики з угруповання "ДНР" постіно обстрілюють території на схід від Маріуполя. Найгарячіше нині у Широкиному, Водяному, Талаківці. Там майже щодня розриваються снаряди, міни та гранати. В укріплення влучають кулі або свистять просто над ними.

"Село Широкине є одним із символів цієї війни. Особливо запам'яталися запеклі бої 2015 року. Багатий курорт перетворився, як кажуть військові, на "малу Сирію". Порівняння виникло через характерну забудову в частині села, яка через нескінченну кількість обстрілів послідовно перетворюється на руїну", - йдеться у матеріалі видання "Крим. Реалії".

Автори пишуть, що Широкине залишається місцем, де стаються бої, але їх уже не можна порівняти з подіями, що відбувалися там раніше. Бувають години, коли тут справді і спекотно, і важко, але це години, і не кожного дня.

Як кажуть військові, бойовики з угруповання "ДНР" працюють як за графіком: завжди починають приблизно о дев'ятнадцятій і закінчують до півночі. "Вони нас так підщипують. Може, хочуть нас спровокувати, щоб ми серйозно відповіли і тим самим показали, що в нас є", – каже військовий із позивним "Іванович".

Поки що бойовикам цього не вдалося. І, як каже "Іванович", серйозної загрози з боку сепаратистів наразі немає.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військова міць Росії виявилася блефом.