В Івано-Франківську міський суд подовжив арешт журналіста Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді, до 28 серпня.

Cуд задовольнив вимоги прокурора про продовження утримання Коцаби під вартою, незважаючи на те, що на думку його адвоката Тетяни Монтян, прокуратура не надала жодного "осудної свідка, який би щось говорив по суті справи".

Адвокат обвинуваченого також вважає, що прокуратурі "час відкликати своє звинувачення і припинити цю клоунаду, а Коцабу звільнити".

Наступне судове засідання призначили на 17 липня.

Читайте також: СБУ порушила справу за погрози президенту в Інтернеті

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у лютому суд заарештував журналіста Руслана Коцабу на строк 60 днів. Його звинуватили в державній зраді і перешкоджанні діяльності Збройних сил України. Чоловік на засіданні суду заявив, що готовий нести відповідальність за зрив мобілізації, але не визнає себе винним у державній зраді.