У місті Ульсан на південному сході Республіки Корея стався вибух на хімічному заводі. У результаті події загинули чотири людини, ще одна вважається зниклою безвісти.

Про це пише агентство Renhap.

Як повідомило джерело, вибухнув резервуар для зберігання токсичних відходів. Завод належить корпорації Hanwha Chemical Co.

Зараз на місці події працюють рятувальники і пожежники. Офіційної заяви про можливі витоки токсичних речовин поки що немає.

Читайте також: Кількість жертв авіакатастрофи в Індонезії зросла до 142

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, 7 квітня в Китаї у м. Чжанчжоу східній китайській провінції Фуцзянь на приналежному Dragon Aromatics хімзаводі стався вибух.

Завод виготовляв параксилол, який використовується для виготовлення волокон і пластмас. В останні роки екологи проводять акції у зв'язку зі стурбованістю роботою заводу, який може заподіяти шкоду рослинам, а також самій людині.