Представник України в ПАРЄ Ірина Геращенко дорікнула голові організації Педро Аграмунту, який закликав повернути Росію в зал засідань.

"Він публічно скаржиться, що відсутність Росії в ПАРЄ не йде на користь ні РФ, ні ПАРЄ, ні іншим 46 країнам - учасникам асамблеї. (Навіщо розписуватися за все делегації? Судячи зі зміни риторики Аграмунта, його спілкування з російським фашистським режимом, навпаки, шкодить репутації цього колись демократичного іспанця, і не йде йому на користь)", написала український депутат у соціальній мережі.

Геращенко обурена тим, що в своєму виступі про повернення Росії Аграмунт говорив тільки про неконструктивність існуючого положення, при цьому не згадував про Україну.

"І ні слова, яка ж це країна порушила територіальну цілісність України і вкрала Крим. Соромно. І ми будемо протистояти спробам заговорити цінності РЄ і ПАРЄ. Не дамо забути європейським колегам, що РФ є країною, яка підтримує тероризм: у Сирії, на окупованому Донбасі, звідки збили МН17", зазначила Геращенко.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, як Аграмунт звинувачував Росію в конфлікті на Донбасі.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще