Українців розлютила поява колишнього соратника Віктора Януковича, а також у минулому глави МВС і екс-керівника Ради міністрів Криму Анатолія Могильова в ефірі українського телеканалу.

Користувачі соціальних мереж обурюються і пишуть гнівні коментарі.

Одіозний політик часів Віктора Януковича став героєм програми "Гордон" на телеканалі "112 Україна".

Він обговорював із Дмитром Гордоном розстріл учасників Майдану та анексію Криму. Крім того, Могильов висловив свою думку про президента-втікача і розкритикував діючу систему МВС.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Українці в соціальних мережах засудили появу в телеефірі колишнього чиновника, якого називають "господарем Криму".

Політолог Кирило Сазонов назвав це ганьбою для всіх українців. На його думку, Могильов повинен не виступати на телебаченні, а перебувати в камері.

Політолог нагадав, що Могильов свого часу керував міліцією в Макіївці. Вже при Януковичі він став головним по Криму і міністром внутрішніх справ України.

"Юрій Луценко, я вас поважаю і ціную. Але 2017 рік і тут Могильов у ефірі, а не в камері, це ганьба", - підкреслив Сазонов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у анексованому Криму окупаційна влада порушує права людини. Окупанти примусово перевозять ув'язнених до Росії. Крім того, вони відбирають у місцевих жителів приватну власність і землю.