Силовики затримали більшу частину підозрюваних у злочинних схемах податківців.В рамках рамках масштабної спецоперації вже провели близько півтисячі обшуків.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Міністерства внутрішніх справ України.

У відомстві наголосили, що всі затримані безпосередньо причетні до фінансових махінацій найближчого оточення колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Більше двох тисяч правоохоронців взяли участь в обшуках і зараз доставляють підозрюваних до київського суду для обрання запобіжного заходу.

За словами очільника МВС Арсена Авакова, так звані "податкові ями" в період із 2011 по 2014 роки сягнули 96 мільярдів гривень. Він підкреслив, що в рамках розслідування вже затримали 22 чиновники. Їх підозрюють у створенні злочинної організації та зловживанні службовим становищем.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці проводять обшуки в офісах податківців із 15 областей України.