Героїчна собака врятував воїнів АТО від ворожого обстрілу, закривши їх собою.

Відповідну історію опублікував фонд "АСАП ЕМС ХОТТАБИЧ" у Facebook.

"Під ранок з-під обстрілу рятувальники ASAP RESCUE вивезли двох поранених бійців. Як тільки повернулися на позицію, до них привезли важко пораненого собаку, яка закрила собою ще двох бійців і взяла весь удар на себе. Незважаючи на те, що не зміг захистити від поранення свого господаря, кинувся рятувати інших", - розповіли у фонді.

В результаті, собака отримав серйозні пошкодження шиї, грудної клітки, та верхня частина лапи у нього роздроблена. За життя тварини боролися протягом двох годин хірург, анестезіолог та військовий хірург. І не безрезультатно. Герой вижив. Собака знаходиться в логістичному центрі "ASAP RESCUE".

Героїчний собака врятував двох бійців АТО, прикривши їх собою! Що ви знаєте про справжню вірність і цілковиту...

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще
Posted by Благодійний фонд «АСАП ЕМС Хоттабич» on Thursday, 25 May 2017


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", інший відданий герой на прізвисько Кольт постійно захищає хозяина на передовій. Він відноситься до дуже рідкісної породи собак-гладіаторів – кане корсо.