Таллін зажадав від генерального консула Росії в Нарві Дмитра Казеннова і консула Андрія Сургаева покинути межі республіки.

В Міністерстві закордонних справ Естонії інформували, що вручили російським дипломатам відповідну ноту. Прес-секретар МЗС Сандра Камілова не повідомила, на яких підставах Естонія вимагає їх висилки, повідомляє Delfi.

Посольство Росії в Талліні ніяк не прокоментувало це повідомлення.

А от МЗС РФ відреагував моментально і в своєму дусі- істерика і погрози. Назвавши вимогу естонської влади недружелюбним актом, у Москві також пообіцяли не залишити цей крок без відповіді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в 2004 році Таллінн вислав двох співробітників російського посольства. За інформацією естонської газети Eesti Paevaleht, дипломати добували документи, пов'язані з розширенням НАТО і Євросоюзу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще