Федеральна рада Австрії ратифікувала Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Таке повідомлення на своїй сторінці в Twitter розмістив посол України в Австрії Олександр Щерба.

"Верхня палата австрійського парламенту проголосувала за ратифікацію Угоди про асоціацію. Спасибі і вітаю! "- Написав Щерба.

Нагадаємо, в середу, 8 липня Національна рада парламенту Австрії (нижня палата) затвердила Угоду про асоціацію між Україною та ЄС.

Читайте також: Завтра Україна отримає від ЄС 600 млн євро допомоги

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також раніше повідомлялося, що процес ратифікації австрійцями Угоди про асоціацію вважали "проблемним". Так як правляча коаліція Австрії з більшістю голосів у верхній і нижній палатах блокувала ратифікацію Асоціації.

Також нагадаємо, що вже 21 з 28 країн-членів Європейського союзу завершили процес по ратифікації Угоди про асоціацію України та ЄС.

На даному етапі країнами-аутсайдерами залишаються Греція і Кіпр, які ще не приступили до ратифікації Угоди про асоціацію України та ЄС. Експерти вважають, що уряди цих держав навмисно затягують з затвердженням Угоди.