Пілоти НАТО не втікали від літака Шойгу, вони просто відійшли на пристойну відстань і зацікавлено спостерігали, розвалиться він чи ні.

Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров, передає "Обозреватель".

"Ми не знаємо, як і чому саме літак Шойгу прогнав винищувач НАТО. Можливо, тому, що така кількість металобрухту, що розсипається в небі, це небезпечно. Це до такої міри здивувало американських льотчиків! Вони ж не знали, в який момент ця штука розвалиться, і долетять чи ні до них уламки з російської військової техніки", - зауважив публіцист.

"Звісно, мати справу з такою технікою небезпечно", - додав Невзоров. Таким чином, льотчики винищувача НАТО, усвідомивши небезпеку, "вжили заходів безпеки - вони не звалили, вони просто відійшли на пристойну відстань і зацікавлено спостерігали, розвалиться він чи ні", - сказав публіцист.

Як повідомляв "Знай.ua", на борту російського урядового літака, де перебував міністр оборони РФ Сергій Шойгу, сталася паніка через винищувач НАТО. Військовий літак наблизився на мінімальну відстань.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще