Похід в театр з 27-річною заступницею міністра енергетики України Наталією Бойко, виставлений на благодійному аукціоні, купили за 9 тисяч грн (346 доларів).

Щасливим власником лоту став Олексій Бойчук. У підсумках аукціону, опублікованих на сайті держзакупівель ProZorro, крім імені та прізвища, більше ніяких даних про переможця не вказано.

Всього в аукціоні взяли участь п'ять чоловік і дві компанії, оскільки лот був відкритий і для юридичних осіб. В опублікованому протоколі Бойчук вказаний як фізична особа, там є його підпис і дата: 21 червня.

Стартова ціна походу в театр із заступником міністра була 100 гривень. Переможець спочатку пропонував за лот 500 гривень, потім 1500, потім 3000. В цінцевому результаті він виклав 9000 гривень.

"Наталя Бойко, уродженка Львова і справжня цінителька театрального мистецтва, підібрала щось особливе для переможця і впевнена, що вистава не залишить його байдужим і подарує букет прекрасних емоцій", - йдеться в повідомленні держзакупівель.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандально відома заступниця міністра внутрішніх справ Арсена Авакова також вирішила "продати" себе на аукціоні. Новий лот у вигляді сніданку з Анастасією Дєєвою з'явився у системі електронних продажів ProZorro.