Головного лікаря російської лікарні Нателу Полежаєву запідозрили у фінансуванні тероризму через те, що в санаторії відбулася зустріч волонтерів передвиборного штабу Олексія Навального.

Як пишуть російські ЗМІ, мова йде про санаторій в Омській області. Після зустрічі штабу у Полежаєвої заблокували рахунки в Сбербанку. Там сказали, що лікар підозрюється в "фінансуванні тероризму", "відмиванні грошей, отриманих злочинним шляхом". При цьому не пояснили, звідки такі звинувачення взялися.

Більш того, сенатор Олена Мізуліна за "проступок" Полежавої звільнила її з посади своєї помічниці.

"Якщо людина критикує, значить, він розмірковує і у нього є голова на плечах. Наскільки я розумію, ця опозиція не входить в список заборонених в Росії терористичних угруповань на зразок ІДІЛ. Мені здається, тому до неї потрібно ставитися толерантніше", - сказала лікар про Навального.

Сам Навальний неодноразово скаржився на те, що влада не дає опозиції нормально працювати в регіонах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російський політик Олексій Навальний відповів на закиди одіозного олігарха Алішера Усманова, зокрема, спростував заяви останнього щодо чесного походження його капіталів.