У п'ятницю, 23 червня, ірландський телеведучий, що розповідав про нещадні погодні умови, випробував на собі характер поганої погоди.

Дерік Хартіган вів прямий репортаж на телеканалі TV3. Чоловік розповідав про сильний поривчастий вітер і тут, як на замовлення, цим самим вітром кореспондента буквально винесло з кадру. Телеведучі, які перебували в студії, не змогли стримати сміх, та й самого Деріка розвеселила несподівана погодна витівка. Журналіст виклав відеоролик на своєму YouTube-каналі з підписом "Мати-природа знову перемогла".

Кореспондент залишився цілий і неушкоджений, постраждала тільки його парасолька, яку скрутило навиворіт. Судячи з того, що зображення не сіпнулося, оператору вдалося втриматися на ногах.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що київські копи побили українського журналіста, той написав заяву.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще