Літаки коаліції завдали авіаудар по житловому району в провінції Таїз на південному заході Ємену. В результаті нальоту більша частина житлових будинків у місті була зруйнована, почалася пожежа.

Про це повідомляє агентство Ассошіейтед Прес.

Не менш 120 мирних жителів загинули і 150 отримали поранення в результаті авіаудару, нанесеного літаками коаліції арабських країн на чолі з Саудівською Аравією.

Читайте також: Перемир'я у Ємені протривало півдоби

За даними джерел, в результаті авіанальоту більша частина житлових будинків у місті була зруйнована. Також надійшли повідомлення про початок пожежі. Тіла загиблих, в числі яких жінки, діти і літні люди, були охоплені вогнем. Постраждалі були доставлені в місцеві лікарні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У Ємені триває збройний конфлікт, де з одного боку виступають повстанці-хусити з шиїтського руху "Ансар Алла" і лояльна частина армії екс-президента Алі Абдаллі Салеха. З іншого - війська вигнаного ними президента Абд Раббо Мансура Хаді.