Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки відключило сервери електронної пошти Комітету начальників штабів армії США через "підозрілу активність".

Про це інформує ВВС.

Сотні військовослужбовців і цивільних працівників відомства та голова Об'єднаного комітету начальників штабів Мартін Депмсі через це залишилися без робочої пошти.

Зараз вони отримали тимчасовий доступ до листування.

Представник Пентагону Валерія Хендерсон каже, що ті сервери, на яких зберігається таємне листування, працюють нормально, а мова йде зовсім про інші. Але про походження "підозрілої активності" Хендерсон не розповіла.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі цю проблему намагається вирішити військовий штаб інтернет-операцій. Ніякої інформації про ймовірні джерела атаки досі не надходило.

Читайте також: Хакери зламали Twitter постпреда України в ООН

Нагадаємо, що подібне відбулося вже не вперше. За останній час про комп'ютерні атаки на американські військові і цивільні відомства повідомляли декілька разів.

Нещодавно, 28 липня, зламали сторінку постійного представництва України при ООН Юрія Сергеєва у Facebook, того ж дня зламали профіль постпреда України у Twitter.