Команда лідерів партії "ОСНОВА" зустрілась з представникам українського студенсва на форумі XIX Студреспубліка, який відбувся 24-27 серпня в Очакові.

Після зустрічі з молоддю голова партії Андрій Ніколаєнко заявив, що черговий раз переконався: в України чудове майбутнє. За словами політика, українська молодь відкрита, доброзичлива, інтелектуальна і допитлива та мріє змінити Україну на краще, застосовуючи на практиці все те правильне і корисне, що є у світі.

"Я з величезним задоволенням відповів на запитання українських студентів. У живому спілкуванні час пролетів зовсім непомітно. Тому що коли у юнацтва натхненно блищать очі, цю мить не можна переривати і втискувати в жорсткий бізнес-таймінг. Бо вона заряджає і надихає".

Лідери "ОСНОВИ" дискутували зі студентами з різних питань. Зокрема, Андрій Ніколаєнко в розмові щодо взаємин України і МВФ розповів молоді про досвід Південної Кореї, про який він знає не з чуток – нардеп навчався і працював там шість років. Ця країна змогла за одне покоління вирватися з пастки зубожіння і стати світовим індустріальним та інноваційним лідером.

" Ми говорили про взаємини України і МВФ, аналізували досвід Кореї в цьому питанні. У 1997 році, коли почалася азійська фінансова криза, МВФ запропонував допомогу Південній Кореї. Але корейці вирішили, що йти на поступки кредитору – це означає позбавлення суверенітету та втрату економічної ефективності. Тому Південна Корея повернула борги МВФ достроково. І змогла зробити ривок, не накопичуючи борги для своїх майбутніх поколінь. Україна здатна зробити навіть більш масштабний економічний стрибок в майбутнє", — відзначив Ніколаєнко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На форумі Студреспубліки депутати обговорювали зі студентами багато різних питань. Говорили про Мінський формат і необхідність його розвитку, про те, як бути ефективним політиком в Україні і через які моральні цінності на цьому шляху не можна переступати.

Ці діалоги з молоддю переконали "дорослих" депутатів в тому, що таке спілкування є найкращими ліками від скепсису, властивого досвідченим політикам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український політик пояснив, яку мету переслідував Путін у Криму