У сім'ї засновника Facebook Марка Цукерберга поповнення – у нього народилася донька.

Про щасливу подію Цукерберг повідомив особисто.

Дитину назвали Аугуст (з англ August перекладається як серпень).

Також Марк доклав листа до фотографії, адресованого новонародженій. "Дорога Аугуст, ласкаво просимо у світ. Твоя мама і я дуже раді дивитись за тим, ким ти станеш", - йдеться у листі.

"Коли народилась твоя сестра, ми написали лист про світ, який вона, а тепер і ти, як ми сподіваємось, застанете у майбутньому – світ з кращою освітою, меншою кількістю хворіб, більш міцним суспільством і більшою рівністю", - додав Цукерберг.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Відзначимо, що у коментарях жартують з приводу вибору імені для дитини. "Як ми назвемо нашу дитину, мала? Гм, а який це був місяць?", - написав один коментатор.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", генеральний директор соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг раніше заявив, що піде у декретну відпустку одразу після народження другої дитини.