Співробітники київської поліції доставили брата екс-президента Грузії і колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі Давида в органи Державної міграційної служби.

Про це повідомив керівник прес-служби МВС України Артем Шевченко, передає "Інтерфакс-Україна". Він зазначив, що брата Саакашвілі не затримували, а доставили в органи міграційної служби.

Шевченко сказав, що Давид повинен покинути найближчим часом територію України. Причина в тому, за його словами, що дозвіл на проживання в країні анулювали ще в березні 2017 року. Прес-секретар МВС пояснив, що документ став недійсним після того, як брата Саакашвілі позбавили дозволу на роботу в Україні.

"Ще тоді іноземець був належним чином поінформований про відсутність підстав для проживання в Україні. Але він у встановлений законом термін територію нашої країни не покинув і перебував на території країни незаконно", - підсумував Шевченко.

Він додав, що в міграційній службі вирішується питання про депортацію Давида Саакашвілі "в будь-яку країну, в яку він захоче". Крім того, його зобов'яжуть заплатити штраф.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що його брата затримали співробітники МВС. Він написав, що Давида відвезли в невідомому напрямку.