Агентство із захисту навколишнього середовища США попередило про приховану загрозу урагану "Харві" у Техасі: цілому регіону загрожує екологічна катастрофа.

Про це повідомляє "Стіна".

Фахівці звернули увагу на те,що тринадцять об'єктів з високотоксичними відходами нещодавно затопило і пошкодило силою стихії. Саме це і може спровокувати негативні наслідки для здоров'я та життя людей.

Дати остаточну оцінку впливу на навколишнє середовище екологи поки що не беруться, аналізують тільки знімки небезпечних територій, зроблені з повітря. Оглянути встигли тільки з десяток об'єктів, решта – очікують інспекції після того, як зійде паводок.

Слід відзначити, що ураган "Харві" визнали найбільш потужним за останні 12 років. Він перевершив навіть "Катріну" (2005 рік). Приблизна кількість загиблих складає не менше 44 людей, більше мільйона мешканців покинули свої домівки у перші години.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", ураган "Харві" став причиною вибуху на хімічному заводі.