У мережі з'явилося шокуюче відео, на якому слон на смерть затоптав індуса, що намагався зробити з ним селфі.

50-річний Ашок Бхарті випив і вирішив, що було б забавно сфотографуватися зі слоном. Однак ця ідея стала для нього фатальною, пише Daily Mail.

У той момент, коли чоловік підняв камеру, щоб зробити фатальне селфі, тварина несподівано кинулася на нього. Бхарті пустився навтьоки, проте спіткнувся. Слон наздогнав його і затоптав.

Очевидці трагедії зняли все на відео з безпечної відстані й виклали в мережу. На місце події одразу викликали швидку. Медики були безсилі - від отриманих травм Бхарті помер по дорозі в лікарню.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещасний випадок стався вранці 2 вересня, коли місцеві лісові рейнджери намагалися врятувати слона, який відбився від стада. Тварина була знервована і налякана, тому не дивно, що вона накинулася на чоловіка.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", найбільший слон тайського парку зник після зустрічі з туристами.