Північна Корея загрожує американцям масованими бомбардуваннями.

Такий висновок можна зробити зі слів посла КНДР при ООН Хан Тай-Сонг. Згадуючи випробування водневої бомби, він сказав: "США отримають більше подарунків від моєї країни, якщо вони сподіваються нерозумно провокувати і марно намагатися тиснути на КНДР", передає Aljazeera.

Посол також заявив, що ніякі санкції не змусять Пхеньян відмовитися від розробки ядерної зброї.

"Я пишаюся тим, що всього два дні тому, 3 вересня, КНДР успішно провела випробування водневої бомби для міжконтинентальної балістичної ракети", - з апломбом сказав посол.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що президент США Дональд Трамп дав згоду про надання Південній Кореї зброї на мільярди доларів. Таким чином Трамп і його південнокорейський колега Мун Чже Ін вирішили тиснути на диктатора КНДР Кім Чен Ина.