Народні депутати від фракції "Блок Петра Порошенка" та інші перші особи держави влаштували вечірку у заміській резеденції "Залісся" з нагоди відкриття нового політичного сезону.

Про це повідомляє "Стіна".

Відомо, що на засідання прибули президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, генеральний прокурор Юрій Луценко, мер Києва Віталій Кличко та інші.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В основному виступі президента йшлося про початок політичного сезону. Говорив небагато про міжнародні справи, про децентралізацію, про важливість мажоритарників", - розповіли у джерелах.

"Засідання фракції" БПП у Заліссі, очевидно, вже закінчилося . Ігор Кононенко, Сергій Березенко, міністр Рева вже поїхали

Posted by Roman Kravets on Thursday, 7 September 2017

Також відомо, що була неформальна бесіда з Порошенком та Гройсманом. Луценко жартував, що прийшов без виступів. Учасники зазначили, що для них ніхто не співав.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали фото з'їзду на вечірку у Заліссі.