Колишній соратник екс-президента Грузії та член політради його партії Давид Сакварелідзе вступив в суперечку із радником міністра МВС Зоряном Шкіряком.

Мова йшла про ситуацію, що склалася 10 вересня на КПП "Краковець". Помічник Авакова назвав це "прямою наругою та відвертою вакханалією над державним кордоном":

"Я не дозволю цьому брехуну і маніпулятору, який сьогодні заявив про якісь там політичні репресії після того, як якісь відморозки з кримінальним минулим, люди, які були проросійськими провокаторами, брали участь в цьому нападі на державний кордон", - заявив Шкіряк.

Це і спровокувало подальшу перепалку. Ведуча завбачливо вимкнула мікрофон, тому багато несказаного лишилось поза кадром.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сакварелідзе пояснив, чому пішов з ГПУ.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще