У будинку очільника Київської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Костянтина Бондарєва силовики влаштували обшук.

Як зазначила в коментарі "Інтерфакс-Україна" речниця СБУ Олена Гітлянська, це пов'язано із слідчими діями за однією із кримінальних справ, що стосуються представників політсили:

"Проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження за ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство)", - пояснила вона.

Згодом на офіційному ресурсі "Батьківщині" підтвердили, що близько трьох десятків людей у камуфляжній формі прийшли до приміщення, де мешкає Бондарєв – у Вишгороді, що на Київщині.

У близькому оточенні політика запевняють, що обшук здійснювали у присутності його адвокатів.

Близько 30 невідомих осіб у камуфляжній формі з нашивками «СБУ» вдерлися до будинку голови Київської обласної партійної організації «Батьківщини» Костянтина Бондарєва під Вишгородом. На місце події прибув народний депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Власенко. На його вимогу показати документи люди в масках не відреагували. Після протизаконного жорсткого фізичного блокування з боку цих невідомих Власенку таки вдалося потрапити за ворота. Зараз у будинку триває обшук із грубим порушенням законодавства, оскільки на місці події не присутні адвокати Бондарєва. Обшук здійснюють представники ГУ СБУ у Києві та Київській області. https://ba.org.ua/nevidomi-vderlisya-do-budinku-golovi-kiїvskoї-oblasnoї-organizaciї-batkivshhini-video/

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще
Posted by Батьківщина on Wednesday, 13 September 2017

Як повідомляв портал "Знай.ua", силовики провели низку обшуків у чиновників часів Януковича.