Спільна спецоперація Генеральної прокуратури України (ГПУ), військової прокуратури, Державної прикордонної служби, Національної поліції і Служби безпеки України закінчилася дуже небезпечною і неприйнятною ситуацією щодо використання приватними особами землі. Дана ділянка розташовується поблизу державного кордону.

Про це інформує прес-служба ГПУ, посилаючись на заяву Юрія Луценка.

"Сьогодні вже будуть обрані запобіжного заходу стосовно відповідальних державних службовців, які незаконно виділяли цю землю і всупереч рішень судів не повертали її", - заявив Луценко.

Також він додав, що вони затримали і власника зазначених ділянок землі на кордоні. У нього вилучено зброю, наркотичні засоби, і зараз вирішується питання про обрання судом запобіжного заходу.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження щодо незаконного збагачення генерального прокурора Юрія Луценка.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Кроєм того, дружина генерального прокурора Ірина Луценко давно відома своєю слабкістю перед дорогими брендовими нарядами. Наприклад, минулого тижня вона з'явилася у Верховній Раді з сумкою за 174 тис. грн від Yves Saint Laurent.

Дивіться сюжет про Луценка

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українське ФБР нарешті отримала керівника.