Британські джихадисти під керівництвом "Ісламської держави" готують замах на королеву Британії Єлизавету ІІ.

Це може статися під час святкування 70-ї річниці перемоги над Японією, повідомляє британське видання Mail on Sunday з посиланням на власні джерела.

Як зазначається, наступної суботи терористи планують підірвати бомбу під час заходів у центрі Лондона з нагоди 70-ї річниці Другої світової війни. Вибуховий пристрій терористи планують подібний до того, що використовувався під час теракту на марафоні у Бостоні в 2013 році. Нагадаємо, тоді загинуло три людини і понад 260 отримали поранення.

Під загрозою й інші члени королівської родини та британського уряду, повідомляє видання. На заході будуть присутні принц Чарльз, прем'єр-міністр Девід Кемерон, урядовці та більше тисячі ветеранів кампанії на Далекому Сході.

Читайте також: США передадуть Туреччині шість винищувачів для боротьби з ІДІЛ

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Хоча королеві надходили погрози та її попередили про можливий замах, однак вона висловила твердий намір бути присутньою на урочистостях, пише "Європейська правда".

Наразі поліція, а також розвідка МІ-5 роблять все можливе, щоб зірвати плани бойовиків.