Сьогодні вранці, 22 листопада, в Києві на вулиці Симиренка сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 10-річна дитина.

ДТП в Києві


Як повідомляє "Інформатор", водій ВАЗ399 травмував хлопчика, коли той з мамою переходив дорогу по пішохідному переходу. Водій легковика розповів, що перед ним їхала вантажівка, яка закривала огляд. Хлопчика було важко помітити, оскільки мама тримала сина за руку, але йшла трохи попереду.

ДТП в Києві


Чоловік розповів, що зачепив маленького пішохода лівою фарою, у хлопчика травмована рука. Лише за півгодини на місце події приїхали медики і відвезли дитину на обстеження, але це ще не найгірший варіант. Правоохоронці взагалі не зволили приїхати на місце події, хоча їм дзвонили і свідки ДТП, і сам водій. Дві години очікування не дали ніяких результатів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ДТП в Києві


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі показали фотографії родини, яка загинула в страшній аварії на Чернігівщині.