Після скандалу, який розгорівся навколо затримання в Україні двох українських громадян, Київ вирішив тимчасово відмовитися від офіційних візитів до країни. Так, після того, як на адресу журналіста Павла Шаройка і дипломата Ігоря Скворцова прозвучали звинувачення в шпигунстві, Україна прийняла рішення на якийсь час перенести частину візитів.

Про це в інтерв'ю "Єврорадіо" заявив український посол в Білорусі Ігор Кизим.

"Після цього випадку окремі візити були перенесені. І якщо у вас буде засідання ПАРЄ, то наші депутати можуть прийняти рішення обмежити кількість делегації. Можна сказати, що окремі чиновники з уряду вирішили утриматися від поїздок до Білорусі", - розповів він і припустив, що затримання Павла Шаройка може бути своєрідною помстою за те, що в червні цього року в Чернігові затримали громадянина Білорусі, якого звинуватили в шпигунстві і роботі на Російську Федерацію.

Скандал між Мінськом і Києвом


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Лукашенка вибухнули хамською тирадою на адресу України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще