У Києві 23 листопада мали виступати музиканті з відомого британського гурту Hurts. Але їх концерт ледь не опинився під загрозою зриву через дзвінок невідомого "мінера".

Про це повідомили організатори концертів в Facebook. Анонім сказав по телефону, що клуб, де мав виступати гурт, замінований.

"Друзі, на жаль, ми були змушені вивести всіх людей із залу через надходження дзвінка про закладену в будівлі вибухівку. На місці вже працюють вибухотехніки і співробітники Національної поліції. Як тільки вони закінчать обстеження будівлі, ми почнемо запускати всіх", – попередили організатори фанатів музикантів.

Концерт мав розпочатися 19:00 годині, але його довелося відкласти на кілька годин. Всіх відвідувачів вивели з будівлі, а правоохоронці та фахівці почали перевіряти приміщення на наявність вибухівки.

Всередину людей почали пускати о 21:00. Людям довелося простояти на морозі три години. Організатори сказали, що виступ розпочнеться без розігріву, який традиційно проводять перед виходом на сцену відомих музикантів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Минулорічний виступ гурту Hurts в Києві

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв , британський гурт Hurts обіцяв повернутися з новим концертом до Києва, на якому презентують старі хіти та пісні з нового альбому Desire.