Світ облетіли записки восьмирічного хворого хлопчика, які були переповнені нестерпним болем та стражданнями. Дитина зверталась до своєї матері та просила смерті.

Як пише The Daily Mail, Джек Роган страждає від аутизму. Чим старше він стає, тим ясніше усвідомлює, що він відрізняється від інших дітей.

Його мати, 43-річна Керрі Ліннелл розповіла, що вона була змушена покласти його в лікарню, після того, як хлопчик спробував завдати собі шкоди ножицями.

На сторінках цих листів були просто моторошні слова. Важко уявити, що їх могла написати маленька дитина: "Будь ласка, забудьте про мене все", "Спаліть мене живцем", "Мама, убий мене".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На дивлячись на те, що у хлопчика серйозні психологічні проблеми, лікарі через брак місць поклали його до палати та не надали потрібної психологічної допомоги.

Керрі заявила, що суїцидальні розмови почалися в минулому році, коли Джек перейшов в нову школу, але не зміг там освоїтися. І тепер вона дуже стурбована за сина і боїться втратити його, оскільки чим старше він стає, тим більше розуміє свою відмінність від інших. Знайдені записки в кімнаті сина вона показала лікарям, яких налякали думки хлопчика.

Друзі родини хлопчика розповіли історію у Facebook та закликали уважніше ставитися, зокрема і лікарів до дітей з подібними проблемами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені знайшли метод, як впливати на ділянку мозку, що відповідає за помилки та самоконтроль.