Американська пара пройшла просто пекельні випробування, щоб вперше за 11 років зайнятися коханням. Молоді люди, які страждають ожирінням, давно не можуть здійснити свою мрію, однак вони вже дуже близько до своєї мети.

Про це пише британський таблоїд Metro.

Лі Саттону та Рені Кізер довелося позбутися половини своєї ваги, який в сумі становив майже 600 кг.

Подружжю зі штату Міссурі познайомилися в центрі зниження ваги 11 років тому. Вони закохалися один в одного, але правила терапії забороняли їм зустрічатися. Через деякий час закохані вирішили кинути лікування і створити сім'ю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як Лі і Рена розповіли журналістам, вони намагалися худнути самостійно, проте всі старання не принесли результатів. За роки відносин пара навіть проходила терапію у психологів з приводу домашнього насильства. Кізер дорікала свого хлопця в тому, що він не намагається худнути, а він її бив.

Ще недавно вага на двох складала 572 кілограми. Тепер вони можеть похвалитися першими результатами. Лі Саттон скинув вагу з 324 до 183 кг, а його дівчина - з 248 до 127-ми.

Для цього парі довелося не лише підібрати спеціальну дієту, а неодноразово лягти під ніж хірурга.

Як зазначили закохані, вони жодного разу не займались коханням. Але тепер у них така можливість буде. На нинішніх результатах пара зупинятися не збирається, вони продовжать худнути та покращувати своє здоров'я.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Анастасія Приходько розповіла, як виснажує себе дієтами.