Колишній президент Мексики Вісенте Фокс Кесада розбурхав Мережу відповіддю президенту США Дональду Трампу, який виступав проти пропозицій сенаторів щодо законопроекту про мігрантів. Про це він написав у Twitter.

Мексиканський чиновник написав вкрай різке звернення до Дональда Трампа, де він висловив своє обурення.

"Твій рот і є сама *** діра в світі. З усією своєю владою ти заявляєш, кого вітають в Америці, а кого ні. Велич Америки будується на її різноманітності, або ти забув власні мігрантські витоки, Дональд?", - йдеться в повідомленні.

Потім він запустив на своїй сторінці опитування, виграв би Дональд Трамп вибори, якщо б його "расистські слова" про мігрантів з "*** дірок" прозвучали під час президентської кампанії.

Цей пост набрав велику популярність - всього за два дні його ретвітнули вже 70 тис. користувачів, лайкнули - 180 тис.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, позов до суду проти екс-консультанта Віктора Януковича через компанію Surf Horizon Ltd подав російський олігарх Олег Дерипаска.

Крім того, президент США Дональд Трамп раптово скасував візит до Великобританії. Причиною такого рішення стала робота його попередника Барака Обами.

Дивіться сюжет про Трампа

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", поки армія чекає на летальну зброю, вона вже давно в Україні.