У мережі опублікували відео, де російський президент Володимир Путін відповідає на питання журналістів.

При цьому добірка зроблена таким чином, що президентвідповідає, по суті, правду, проте все в жартівливій формі. Відео опублікував в мережі ValorMainStream.

Коментатори відзначили креатив автора, проте запитали, чи не боїться він таке робити.

Пряма лінія з Путіним

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман вважає, що анонсовані США санкції проти людей Путіна зіпсують атмосферу в його оточенні. Гозман сказав, що американці мали намір бити по ближньому колі Путіна, і якщо це станеться, глава Кремля випробує деякі незручності.

Однак він упевнений, що санкції не змусять Путіна змінити політику, адже він загнаний в кут. Якщо президент Росії піде на нормалізацію відносин зі світом, то програє всередині країни, тому що вся його легітимність стоїть на протистоянні з усім людством.