Екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко вважає, що в Україні йде громадянська війна. Про це він заявив в ефірі телепередачі, преедает Zik.

На підтвердження своїх слів він запропонував відкрити і почитати статтю у "Вікіпедії".

"Якщо читати, я при вас відкрию "Вікіпедію", то мене можна засуджувати, але все, що відбувається на Донбасі, має ознаки того, що в світовому розумінні... Я впевнений в одному, що якщо б нас дуже любили, незалежну Україну, то 45 тисяч людей під прапори "ДНР" і "ЛНР" (два армійських корпуси) не зігнали б ніякі російські агресори", - сказав він.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" колишній міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко в прямому ефірі зробив скандальну заяву, охрестивши Україну "закритим туалетом Європи".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Екс-чиновник сказав про це в ефірі українського телеканалу у "Вечірньому праймі".

Нагадаємо, український політик Євген Червоненко виступив на кремлівському телебаченні "Росія-1". Політик довго розповідав на всю Росію втрати України від конфлікту з РФ. В кінці спічу він зазначив, що президент Петро Порошенко зобов'язаний "за всяку ціну" повернути прихильність російського лідера Володимира Путіна.

Червоненко заявив, що українцям необхідно будь-якими способами помиритися з Путіним.

Крім того, відомий блогер процитував слова Червоненка.

"Я б на місці Порошенко не вставав перед Путіним на коліна, а прийшов би і поговорив по-чоловічому. Давайте укладемо мир за всяку ціну".

Зазначимо, колишній міністр транспорту і зв'язку, бізнесмен і ведучий Євген Червоненко жорстко розкритикував активістів, які зірвали концерт російського актора театру і кіно Костянтина Райкіна в Одесі.

Як повідомлялося раніше, відомий своїми суперечливими заявами колишній міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко в цей раз відзначився гучними коментарями з приводу смерті екс-регіоналки Ірини Бережної.

Спочатку він дозволив собі жорстоко обізвати всіх, хто нагадував про політичну приналежність покійної, її участі в про кремлівських ефірах, де вона відкрито поливала брудом Україну.