Американські дієтологи зробили несподіване відкриття. Фахівці прийшли до висновку, що щоденне вживання шампанського дозволяє скинути зайву вагу. І навіть дали пояснення такого незвичайного феномена.

Розбіжності з приводу впливу алкоголю на схуднення виникають в науковому світі не вперше. Проводяться численні дослідження і все ж велика частина фахівців стоїть на думці, що вживання алкоголю в період схуднення негативно впливає на результат, а то і зовсім нівелює його.

Багато сортів алкоголю досить калорійні, крім того дають зайве навантаження на печінку і сприяють зневодненню організму. Також алкоголь провокує зайвий апетит, з яким важко боротися в піднесеному настрої.

Американські дієтологи стверджують, що саме шампанське здатне допомогти у боротьбі із зайвою вагою. І все завдяки бульбашок. Вони допомагають шампанському швидше потрапляти в кров, поліпшити настрій і знизити психологічну потребу "заїсти стрес". Щодня, на думку експертів, можна випивати по 1-2 келиха цього напою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вчений, дієтолог з Британського фонду харчування Елізабет Вейшзельбаум стверджує, що без наслідків жінка може випивати 3 одиниці спиртного в день. При цьому тижнева норма не повинна 14 одиниць за 7 днів. Вона заявляє, що два келиха шампанського насправді потрапляють в рекомендації споживання алкоголю, які затверджені Департаментом охорони здоров'я.

Більше дізнатися про цей вишуканий напій можна, подивившись історію шампанського:

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа"власник агрокорпорації Юрій Косюк прославився збоченим патріотизмом. Він влаштував розкішну вечірку в Куршавелі, де під гімн України було распито 50 пляшок шампанського Dom Peregnion. А адже ціна за одну пляшку в ресторані, де проводив час Косюк, потрібно заплатити 1200 євро.