Родину президента Сирії Башара Асада терміново евакуювали в Тегеран. За інформацією місцевих ЗМІ, причина у підготовці США та західних союзників до удару по військових об'єктах. Це своєрідна відповідь на хімічну атаку, котру анонсував нещодавно американський президент Дональд Трамп.

Серед сирійського та іранського керівництва розповсюджуються різні суперечливі версії, але остаточної поки немає. Ймовірно, Асад пробуде в Тегерані до кінця поточного тижня, поки ситуація не стабілізується.

Тим часом, на західних ресурсах цієї інформації немає. Однак, дані про евакуацію родини президента Сирії Асада розміщені на арабському сайті Еrm News.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Опираючись на власні джерела, вони стверджують, що Сполучені Штати розглядають колективний військову відповідь на передбачувану хіматаку в Сирії. Також були перераховані ключові об'єкти в якості потенційних цілей.

Відзначається, що Білий дім, Міністерство оборони США і Державний департамент відмовилися коментувати повідомлення про можливі військові дії.

Дивіться: Хімічна атака та масовані бомбардування житлових кварталів у Сирії

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія буде збивати ракети і знищувати джерела вогню у випадку ударів США по Сирії. При цьому, Америка розглядаэ варіант міжнародної військової відповіді на хімічну атаку в місті Дума (Сирія).