Генеральна прокуратура спільно зі Службою безпеки прийшли до одного з керівників "Укрзалізниці" з обшуком. Слідчі дії проводяться в приміщенні офісу і пов'язані з фактом зловживань, допущених на підприємстві.

Як повідомляє "Українська правда", про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.



За її словами, слідчі дії проходять не вперше.

"В "Укрзалізниці" у нас одне кримінальне провадження. Воно у нас триває вже не перший місяць. Слідчі дії періодично відбуваються там, в тому числі і обшуки. Нічого нового", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сарган зазначила, що після завершення слідчих дій, якщо будуть якісь новини і якщо буде в тому необхідність, в ГПУ повідомлять про це докладніше. Разом з тим в прес-службі ПАТ "Укрзалізниці" повідомили, що обшуки проходять в приміщенні офісу за адресою вулиця Тверська, 5.

"Керівництво ПАТ "Укрзалізниця" створює всі необхідні умови для роботи представників правоохоронних органів і підкреслює свою зацікавленість у викоріненні будь-яких протиправних явищ в роботі компанії", - відзначили там.



Більш докладно повідомити про деталі слідчих дій, коли прийшли правоохоронці, до кого саме і що шукають, в прес-службі відмовилися повідомити, заявивши, що за такою інформацією краще звертатися до поліції.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що співробітники Служби безпеки провели обшуки в квартирі скандально відомої позафракційного депутата Надії Савченко, яка зараз перебуває під слідством. "У рамках кримінального провадження були проведені два обшуки. Вилучили низку речей. Але більше сказати не можу. Слідчий кілька разів попередив про кримінальну відповідальність за розголошення таємниці слідства. Захист ставлять до відома по факту ", - пояснив її адвокат Дмитро Бугай.