Скандальна історія сталася в невеликому мексиканському містечку Сіді-Сліман. Багатодітний батько дізнався, що насправді не є біологічним батьком жодному з них. Можна тільки уявити ту бурю емоцій, які він відчув по відношенню до своєї дружини.

Марокканець, віком близько 50 років вирішив пройти диспантеризацию з-за того, що у його лікуючого лікаря викликало занепокоєння ущільнення на одній з його тестикул. Було проведено цілий спектр аналізів, який і показав щось приголомшливе. Спойлер: це не було пов'язано з ущільненням.

Ущільнення в тестикулі виявилося абсолютно безпечним. Воно не заважало жити і працювати чоловікові, а ось сперма, по одному з аналізів, виявилася повністю недієздатною. Крім того, лікарі були впевнені, що вона була такою із самого народження чоловіка.

Можливо цей факт не шокував би марокканця, якщо б його вдома не чекала дружина з дітьми, які, як він був упевнений до того самого моменту в кабінеті лікаря, біологічно були його. А їх за 35 років щасливого шлюбу у чоловіка народилося дев'ять.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Марокканець не став огульно вірити результатам однієї експертизи і звернувся в іншу клініку. У ній також йому дали висновок про повне безпліддя. Лікарі в третій клініці, на жаль зневіреного чоловіка, підтвердили попередній діагноз.

Чоловік вирішив діяти рішуче і не прощати дружині, з якою прожив цілих 35 років, численні зради. Марокканець найняв адвоката і подав одразу два позови. Перший на розлучення, а другий на позбавлення самого себе батьківських прав. Дружині погрожують тепер проблеми з законом, адже в Марокко дуже серйозно ставляться до подружніх зрад навіть на законодавчому рівні.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа ", Винник виявився багатодітним батьком. І хоч він вважає, що особисте життя не повинна виноситься напоказ. Нещодавно він вперше показав своїх дітей.