Дівчина Джордан Уорт практично завжди справляла гарне враження на оточуючих, вона вчилася на відмінно та займалася благодійністю.

Проте нещодавно її оточення власне, як і увесь світ дізналося про жахливу історію. У чому секрет дівчини?

Відомо, що пара познайомилася в 2012 році, і все у них було чудово. До того моменту, як вони стали жити разом. Уорт контролювала кожен крок свого коханого, який у добавок до всього страждав гідроцефалією, в маленькому будиночку, що знаходиться в селі Стюартбю в Бедфордширі. Про це пишуть британські ЗМІ.

Почалося все з того, що дівчина взялася контролювати, що носить її коханий. Вона вибирала йому одяг, і дуже сильно ображалася, якщо він одягав інше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Хлопець страждав гідроцефалією. Це хвороба головного мозку, що призводить до грубих неврологічних розладів, зниження інтелектуальних здібностей, і слабкістю у верхніх кінцівках.

Через якийсь час вона перестала дозволяти йому спати на одному ліжку з нею, примушувала його до розпусних дій, і завдавала фізичну шкоду. Била, колола, обливала окропом та морила голодом.

На сполох забили сусіди через 9 місяців. Вони помітили, що молода людина кульгає, ходить із синцями, а його рука мляво бовтається на перев'язі. Потім сусіди почули сварку, під час якої хлопець благав її припинити щось робити, а вона погрожувала йому викруткою. Сусіди викликали поліцію.

Хлопець був визволений з полону, а "люблячій" дівчині тепер загрожує позбавлення волі на 7 років.

Нагадаємо, раніше 9 квітня 2018 року на присадибній ділянці, розташованій в Раменському районі, в Підмосков'ї слідчі виявили тіла трьох жертв. За даним фактом порушили кримінальну справу. Про це повідомила старший помічник керівника ГСУ СК РФ по Московській області Ольга Врадій.

В даний час фахівці намагаються встановити особи убитих, а також давність їх смерті. За словами Врадій, слідчі та криміналісти оглянули місце події, і в даний час намагаються встановити особу убитих.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Одесі конфлікт між студентами переріс у криваву різанину. 18-річний юнак у пориві гніву зарізав опонента і втік до іншої області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції міста.