Для того щоб нормально тренуватися, слід знати які звички є деструктивними, а які позитивними. Блог Beauty & strong пропонує найважливіші правила для дівчат, чого не слід робити в спортзалі.

Не беріть снаряди, не питаючи

Коли ви використовуєте певні снаряди і залишаєте їх, щоб пройтися, розтягуватися або пити воду, а коли ви повертаєтеся бачите когось, хто їх використовує, це дуже дратує. Уникайте таких ситуацій. Хороша ідея - запитати чи використовує хтось снаряд, ваги, тренажер, перш ніж ви починаєте вправу.

Не кидайте гантелі на землю

Уникайте таких дій, якщо тільки ви не повинні цього робити, щоб запобігти травми. Такі типи поведінки викликають досить негативні емоції, не кажучи вже про те, що ви можете зіпсувати снаряди і зробити отвори в підлозі залу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не розважайтеся з телефоном

Будь-яке відволікання під час тренування буде мати потенційно негативний вплив на ваші результати. Під час вправ ви повинні бути максимально зосереджені, щоб отримати хороші результати і уникнути травм. Ще одним недоліком є те, що телефон відволіче вас від відстеження нормальної тривалості перерв і вони можуть бути дуже короткими або дуже довгими.

Не розкидайте вантажі по залу

Коли ви берете гантелі, гирі або штанги, після повного виконання вправи поверніть їх назад. В іншому випадку, зал буде виглядати хаотично. І, швидше за все, ніхто не зможе тренуватися спокійно і якісно через постійний пошук потрібних млинців, гантелей і інших ваг.

Дотримуйтесь дистанцію

Коли хтось тренується, постарайтеся не стояти в межах досяжності його руху. Також, якщо ви тренуєтеся і концентруєтесь на вправі і хтось постійно вас відволікає, попросіть звільнити область виконання вправи.

Не дивіться в дзеркало кожні 5 хвилин

Дуже дивна звичка багатьох дівчат - дивитися 10 раз на дзеркало при одночасово тренуванні і постійно робити селфи в залі. "Хто з моїх підписників ще не в курсі, що я ходжу в зал? Не стерлася помада? А сідниці вже стали круглими?" Також зустрічається метод тренувань "Займаюся в тих тренажерах, які стоять біля дзеркала". Такий тип поведінки можна назвати тренуванням его, а тренажерний зал - місце тренування тіла.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, чому до людей «прилипає» друге підборіддя.