Адвокати українського олігарха Дмитра Фірташа сподіваються, що рішення апеляційного суду Австрії щодо екстрадиції скасують.

Захисники Фірташа виступили з заявою, у якій зазначили, що ці судові процеси є "політичним переслідуванням" Фірташа"Сьогоднішнє рішення суду стало вже другим позитивним рішенням після того, як вчора суд відхилив прохання прокурора про арешт пана Фірташа в зв'язку з розслідуванням, що проводиться в Іспанії", - цитує заяву захисту олігарха Українська правда.

"Як ми вже заявляли раніше, іспанське розслідування не тільки стосується тих же звинувачень, які були висунуті американською владою в штаті Іллінойс в їх запиті про екстрадицію, але очевидно, що це розслідування також було проведено іспанцями за прямою вказівкою все тих же властей Чикаго", - заявляє захист Фірташа.

Також у заяві вказується, що обидва судові процеси є "політичним переслідуванням" Фірташа.

Захист сподівається, що "рішення апеляційного суду щодо запиту США про екстрадицію Фірташа буде скасовано під час майбутньої апеляції".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, Фірташ у Відні заявив, що задоволений рішенням суду.