Цього року уряд Німеччини витратить з федерального бюджету в чотири рази більше, ніж в попередній рік, через прийом біженців.

Витрати на біженців минулого року склали 2,4 млрд. євро, цьогоріч цифра зросте до 10 млрд., про це пише газета Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, повідомляє ТСН.

Повідомляється, що тоді до ФРН прибули близько 200 тис. мігрантів, а в поточному році Німеччина готується прийняти до 800 тисяч біженців.

Як зазначають, щорічні витрати на кожного біженця варіюються від 12 до 13 тисяч євро залежно від федеральної землі. У цю суму входять вартість житла, харчування, кишенькові гроші, медичне обслуговування, а також адміністративні витрати.

В липні уряд Німеччини розраховували виділити 5,6 млрд. євро, щоб прийняти 450 тисяч біженців.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Читайте також: До Мюнхена прибули три потяги з біженцями

Нагадаємо, Федеріка Могеріні верховний представник ЄС із закордонних справ, заявила, що до боротьби із кризою біженців мають підключитися навіть держави, які лише хочуть стати членами Євросоюзу.