Російський газовий монополіст "Газпром" визнав, що реалізувати в раніше заявлені терміни проект експортного трансчорноморського газопроводу "Турецький потік" неможливо.

Як сказав сьогодні на прес-конференції заступник голови "Газпрому" Олександр Медведєв, будівництво газопроводу буде відкладено, пишуть Вести.

На який термін відкладається реалізація проекту, Медведєв не уточнив.

Читайте також: 81% росіян підтримують повернення витверезників

Нагадаємо, "Газпром" обіцяв почати будівництво першої нитки маршруту влітку 2015 року. Запустити газопровід планували до кінця 2016 року.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Газпром" вже декілька років погрожує почати будівництво трансчорноморського газопроводу в обхід України. Спочатку проект назвали "Південним потоком".

Через розбіжності з Євросоюзом в 2014 році Москва вирішила змінити маршрут газопроводу і запропонувала вести його до Туреччини замість Болгарії.