У повітряному просторі Туреччини зафіксували невідомий винищувач МіГ-29. Якій державі належить літак, поки не встановлено.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Інцидент стався, коли турецькі літаки патрулювали сирійсько-турецький кордон. МіГ-29 утримував вісім турецьких літаків в якості цілі 4,5 хвилини", - зазначає Reuters з посиланням на Генштаб Туреччини.

Нагадаємо, третього жовтня МЗС Туреччини повідомило, що два винищувачі F-16 піднялися в повітря після того, як російський військовий літак порушив повітряний простір Туреччини. Згідно із заявою турецького МЗС, через порушення російського посла викликали у міністерство і вручили ноту протесту.

Читайте також: МЗС Туреччини вдруге викликало "на килим" російського посла

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлялося раніше, 6 жовтня Генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив, що не вважає літаки РФ над Туреччиною випадковістю.