Лідери "нормандської четвірки" можуть зустрітися ще раз до кінця року. Це питання обговорювалося на зустрічі президентів Росії, України, Франції та канцлера Німеччини в Парижі. Про це повідомив директор департаменту політики та комунікацій українського МЗС Олексій Макєєв в ефірі Громадське ТБ.

"Була в Парижі обговорена можливість того, що, по-перше, лідери в будь-який час при необхідності можуть поговорити по телефону і це може відбутися в будь-який час", - розказав Макєєв.

За його словами є попередня домовленість про те, що міністри закордонних справ можуть оцінити виконання домовленостей просування повної імплементації "Мінська" у листопаді.

"Можливо до кінця року можуть ще раз зустрітися лідери "нормандського формату", - додав Макєєв.

Читайте також: Порошенко потиснув Путіну руку (відео)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, 2 жовтня у Парижі відбулась зустріч лідерів "нормандської четвірки". Петро Порошенко, Володимир Путін, Ангела Меркель і Франсуа Олланд обговорили проведення місцевих виборів у окупованих територіях, забезпечення доступу для міжнародних спостерігачів, а також відведення озброєнь від лінії розмежування.