Сьогодні вранці міліція розпочала обшуки у помешканнях заступників голови ВО "Свобода" на Львівщині та Івано-Франківщині.

Про це повідомила прес-служба партії у мережі Twitter.

"Із самого ранку триває обшук в квартирі заступника голови ВО "Свобода", екс-віце-прем'єр-міністра України Олександра Сича в Івано-Франківську", - сказано у повідомленні.

Як повідомив "свободівець" з Івано-Франківська Ігор Дебенко, обшук у квартирі Сича проводять у справі про події 20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності у Києві.

Пізніше організація повідомила про обшук в будинку іншого заступника голови, екс-нардепа Олега Панькевича у Бродах Львівської області.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Читайте також: Одеського "свободівця" посадили під домашній арешт

Окрім того, зранку у Львові відбувся обшук у квартирі, де зареєстрований заступник голови ВО "Свобода", керівник партійного суду Ігор Янків.

Відзначимо, що МВС підозрює низку членів ВО "Свобода" в організації сутичок під Верховною Радою 31 серпня.

В зв'язку з цим міліція допитувала лідера партії Олега Тягнибока та голову столичного осередку Андрія Мохника.