Через погіршення відносин між Кремлем і адміністрацією Трампа різко покращилися перспективи України.

У цьому впевнений російський політолог Андрій Піонтковський, передає Online.ua. За його словами, проти угоди Дональда Трампа з Кремлем виступають навіть самі одіозні республіканці. Також Кремль зазнає поразки у Франції в особі кандидата в президенти Франсуа Фійона. Хороші перспективи має Еммануель Макрон, який виступає за жорсткі відносини з Росією.

Також не все вдало складається для Путіна і у Франції. За словами експерта, все йде до того, що там буде коаліція Шульц-Меркель. Для Росії це гірше, ніж Меркель-Штайнмайєр, тому як останній був людиною Герхарда Шредера, який завжди виступав за співпрацю з Росією. Що ж стосується Шульца, то він, бувши головою Европараламента, завжди виступав з проукраїнською позицією.

"Тому зараз в російсько-українському конфлікті перспективи України краще, ніж кілька місяців тому. Атмосфера важкої геополітичної поразки в Москві буде посилюватися", - сказав Піонтковський.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Кремль різко відповів Порошенко на обіцянку повернути Крим.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще