Російський пропагандистський канал знову спіймали на брехні і використання неперевіреної інформації.

Як повідомляє користувач соціальної мережі Вконтакте Юлія Костяніца, саме її фото використовували для сюжету про падіння літака "Когалимавіа" на РЕН-ТВ.

Вона опублікувала підтвердження тому, що фото зробили минулого тижня і пізно ввечері, а як відомо, літак розбився в 7:14 ранку.

"Не потрібно по нам сумувати. Ми живі", - пише вона.

Пост жінки викликав бурхливу реакцію серед користувачів соціальної мережі, тому що це фото використовують інші російські пропагандистські канали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Щойно по першому показали ваше фото, мовляв весела компанія перед трагедією", - пише Маргарита Рябова.

Учасники веселої компанії, яка потрапила в кадр фото пишуть листи на телеканали Росія 24, Росія 1 і РЕН-ТВ, але реакції немає.

Автори фото вирішили подати до суду.

Відомо, що в соціальній мережі з'явилося багато фотографій пасажирів, які загинули в результаті падіння літака А 321. Після огляду території падіння літака заявили, що він зруйнувався ще в повітрі.

Читайте також: Залишки зруйнованої в повітрі літака A321 шукають в радіусі 20 км від падіння

Нагадаємо, що в результаті падіння літака А321 загинули 224 людини.