Масштабні військові навчання Iron Sword, що у перекладі означає "Залізний меч". починаються у Литві. Дві тисячі військових із десяти країн вдруге візьмуть участь у цих тренуваннях.

Про це пише УНІАН.

"Маневри відбуватимуться на полігоні литовської армії в Пабраде та стануть наймасштабнішими у поточному році", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Штати займуться навчанням батальйонів армії України

Згідно інформації, задіють підрозділи дев'яти членів Північноатлантичного альянсу - Великобританії, Угорщини, Німеччини, Канади, Латвії, Литви, Польщі, США, Чехії, а також Грузії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед головних завдань навчань - відпрацювати взаємодію підрозділів Альянсу у виконанні наступальних операцій та обороні.

Для участі в маневрах, союзники Литви перекинули на територію республіки всюдиходи, вантажні машини та іншу військову техніку через Клайпедський морський порт та Аеропорт Вільнюс.

Iron Sword триватиме до 20 листопада.